Product Review: Garnier Pure Active Intensive 3 σε 1 με Ενεργό Άνθρακα

SkinActive Garnier Pure Active Intensive

Hey you!
Σήμερα θα σου γράψω για την εμπειρία μου με το προϊόν της Garnier, το Pure Active Intensive 3 σε 1 gel καθαρισμού με ενεργό άνθρακα κατά των ατελειών.

Παρέλαβα το προϊόν μέσα στο ZamppleBox πέρυσι το καλοκαίρι και νομίζω πώς μετά από τόσους μήνες εφαρμογής του έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για το προϊόν!


Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 3 τρόπους: ως gel καθαρισμού, ως scrub και ως μάσκα ομορφιάς.

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε σαλικυλικό οξύ, οπότε ενδείκνυται για λιπαρά και ακνεικά δέρματα. Ο ενεργός άνθρακας επίσης, βοήθα στην απορρόφηση της λιπαρότητας  και την μείωση των ατελειών της επιδερμίδας, δίνοντας της λεία όψη.

Η αλήθεια είναι πως το χρησιμοποίησα λίγες φορές ως τζελ καθαρισμού κι αυτό γιατί ήδη χρησιμοποιούσα ένα άλλο προϊόν καθαρισμού.
Ωστόσο, αυτές τις λίγες φορές που το χρησιμοποίησα ως gel καθαρισμού οφείλω να ομολογήσω ότι εκτός από την πολύ καθαριστική του δράση, δίνει επίσης μια αίσθηση δροσιάς και στυπτικότητας στο δέρμα λόγω της μενθόλης που περιέχει.

Τώρα, ως peeling το χρησιμοποίησα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα! Μην σου κάνει εντύπωση, μιας και όπως έχω ξάνα αναφέρει τα προϊόντα του προσώπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σώμα, αλλά ποτέ το αντίθετο. Από αυτή την εμπειρία μου, μπορώ να εγγυηθώ πως η απομάκρυνσή των νεκρών κυττάρων και η μείωση των ατελειών στην επιδερμίδα, ήταν εμφανής μετά από μερικές χρήσεις!

Ως μάσκα προσώπου έχει παρά πολύ βαθιά καθαριστική δράση. Αν και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με μαύρα στίγματα κλπ. ωστόσο κατά καιρούς όπως όλα τα δέρματα έτσι και το δικό μου εμφανίζει κάνα δύο φαγέσωρες στην μύτη και το πιγούνι.  Χρησιμοποιώντας το Gel Pure Active Intensive, τα μαύρα στίγματα εμφανίστηκαν πολύ αργότερα!
Αυτό είχες ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μου να είναι πιο φωτεινή, λαμπερή και με λεία όψη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Review 3 in 1 Pure Active Intensive with Active Charcoal Garnier


Τέλος, αν με ρωτούσες αν σου προτείνω να την αγοράσεις θα σου πως το εξής:
Αν έχεις λιπαρό δέρμα με τάσεις ακμής (προσοχή όχι με ακμή γιατί το προϊόν περιέχει κόκκους κάτι που απαγορεύει την χρήση τους σε ακμή), έχεις μικρά σημαδάκια από παλαιότερα σπυράκια κλπ. και θέλεις ένα προϊόν με έντονη καθαριστική και στυπτική δράση, τότε ναι, σου προτείνω να το δοκιμάσεις με κλειστά μάτια!

Μάλιστα το προϊόν είναι αρκετά οικονομικό, αν θυμάμαι καλά κοστίζει περίπου 6€ κάτι που το κάνει να αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!

 Αλήθεια εσύ έχεις δοκιμάσει το Gel Pure Active Intensive με ενεργό άνθρακα;
Αν ναι, ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.