Happy Valentine's Day


Happy Valentine's Day!

Αν και η γιορτή του αγίου Βαλεντίνου είναι ξενόφερτη, παρ' όλα αυτά είναι ένας καλός λόγος να θυμηθούμε αυτό το υπέροχο αίσθημα του έρωτα. Βέβαια τα τελευταία χρόνια η γιορτή έχει κυρίως εμπορικό χαρακτήρα. Όμως, πιστεύω ο,τι εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στο γεγονός ο,τι πολλές φορές λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας και της καθημερινότητας δεν δίνουμε την πρέπουσα προσοχή στον σύντροφό μας.
Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα πολύ όμορφο, το οποίο μας κάνει να νιώθουμε ο,τι πετάμε. Κι εδώ που τα λέμε, ο θεός του έρωτα είναι φτερωτός και μας κάνει όχι μόνο να πετάμε ψηλά αλλά και να νιώθουμε το όμορφο νόημα της ζωής και του κόσμου μας.
Ερωτευτείτε λοιπόν χωρίς όρια και νιώστε την μαγεία  της συνύπαρξης με το σύντροφό σας! Κάντε ένα δωράκι στον/ην αγαπημένο/η σας μέσα από την καρδιά σας και αυτό θα πάρει τη μεγαλύτερη "αξία" του κόσμου.  Ούτως ή άλλως  αυτό που μετράει δεν είναι η χρηματική αξία του δώρου αλλά η χειρονομία!
Ερωτευτείτε κάθε μέρα κι όχι μόνο μια μέρα τον χρόνο. Κάντε το με όλη τη δύναμη της ψυχής και της καρδιάς σας και νιώστε τα βέλη του έρωτα να πλημμυρίσουν την ύπαρξη σας!
Χρόνια πολλά!

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία όσα γράφεις αγαπητή μου Νίκη.
    Στ΄αλήθεια τούτη η μέρα είναι μια όμορφη γιορτή.
    Ας την απολαύσουμε.
    Καλό σου Σαββατοκύριακο καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.