Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας, για να λάμψετε τις ημέρες των γιορτών!




Οι γιορτές πλησιάζουν και φυσικά όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα! Γι' αυτό, σήμερα θα σου παρουσιάσω μία από τις αγαπημένες μου θεραπείες ομορφιάς! Την συγκεκριμένη θεραπεία ομορφιάς, την εφαρμόζω πριν από ειδικές περιστάσεις και ειδικά σε περιόδους γιορτών, σε βαφτίσεις, γάμους κλπ.


Τι θέλω να πετύχω:
  1. θέλω το δέρμα μου να είναι καλά ενυδατωμένο ώστε να στρώνει τέλεια το μακιγιάζ και
  2. να έχω μία φυσική λάμψη στην επιδερμίδα
Για να πετύχω λοιπόν τον στόχο μου πρέπει πρώτα απ' όλα να έχω μία καθαρή επιδερμίδα. Άρα, χρειάζομαι μία θεραπεία που να συνδυάζει ενυδάτωση, καθαριότητα και λάμψη μαζί!
Γι' αυτο το σκοπό χρησιμοποιώ συνδυαστικά την καθαριστική μάσκα ομορφιάς Marine Mask και το λάδι Alpha -E factor της Forever, που είναι ιδανικό τόσο για ξηρές όσο και για λιπαρές επιδερμίδες.


Προϊόντα

Γαλάκτωμα καθαρισμού - Aloe Cleanser
Είναι φτιαγμένο από υποαλλεργικά συστατικά που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα, με εξισορροπημένο pH και ενυδατικούς παράγοντες. Περιέχει μεγάλη περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα, λάδι Jojoba, αλλαντοΐνη και βιταμίνη C.

Απολεπιστικό - Aloe Scrub
Είναι σχεδιασμένο να λειαίνει και παράλληλα να φροντίζει την επιδερμίδα. Περιέχει μικροσφαιρίδια από Jojoba, έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε Αλόη και επίσης είναι ενισχυμένο με αντιοξειδωτικές - αντιγηραντικές βιταμίνες όπως η Ε και η C.

Μάσκα ομορφιάς - Marine mask
Προσφέρει βαθύ καθαρισμό ενώ παράλληλα ισορροπεί την υφή της επιδερμίδας. Περιέχει φυσικά συστατικά όπως φυσικά ανόργανα στοιχεία θαλάσσιας προέλευσης (Άλγη), Αλόη βέρα, μέλι, υαλουρονικό, εκχύλισμα αγγουριού και δενδρολίβανου και φυσική βιταμίνη Ε.

Λάδι ανάπλασης και λάμψης - Alpha-E Factor
Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα ενώ παρέχει την απόλυτη απαλότητα στο δέρμα. Είναι ξηρό λάδι και απορροφάται τελείως από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Γι' αυτό μην φοβηθείς να το χρησιμοποιήσεις. Περιέχει μπισαμπόλη, έλαιο Βόραγου και Σόγιας, εκχύλισμα Αλόης και είναι ενισχυμένο με βιταμίνες Α, C και Ε.

Ενυδατική κρέμα - Aloe Deep Moisturizing Cream
Προσφέρει έντονη και βαθιά ενυδάτωση. Έχει ωραία, απαλή υφή και δίνει στην επιδερμίδα ένα λείο αποτέλεσμα. Περιέχει μεγάλη περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα, και αντιγηραντικά συστατικά όπως λάδι από φουντούκι Macadamia, κεραμίδια (Ceramides), Υαλουρονικό και OPCs (Ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες - είναι φλαβονοειδή - από εκχύλισμα Πεύκου)



Βήμα 1ο - Καθαρισμός
Γιατί, χωρίς καθαρή επιδερμίδα δεν κάνουμε τίποτα. Έτσι λοιπόν καθαρίζω την επιδερμίδα μου με το απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ.

Βήμα 2ο - Scrub
Για να γίνει σωστά μία περιποίηση προσώπου πρέπει να κάνουμε πίλινγκ. Μάλιστα αυτό βοηθάει στην ανανέωση της επιδερμίδας και την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της. Το Aloe Scrub έχει φυσικούς κόκκους Jojoba που δεν τραυματίζουν την επιδερμίδας.

Βήμα 3ο - Μάσκα
Ανακατεύω με ένα πινέλο μάσκας, 1 κουταλάκι από την μάσκα Marine Mask μαζί με μία δόση από το λάδι και απλώνω σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Περιμένω 20 λεπτά ακούγοντας χαλαρωτική μουσική και ύστερα αφαιρώ την μάσκα ξεπλένοντάς τη με νερό.

Βήμα 4ο - Κρέμα
Τέλος, δεν ξεχνάω πότε την αγαπημένη μου ενυδατική κρέμα Aloe Deep Moistorizing Cream, με το υπέροχο άρωμα πικραμύγδαλου.



Έτοιμη!
Πώς σου φαίνομαι;
Εντάξει, ίσως θέλω λίγο μακιγιάζ. Πάλι καλά που οι extension βλεφαρίδες σώζουν κάπως την κατάσταση! χιχιχιχι


Υ.Γ.: Τα προϊόντα θα τα βρεις εδώ όπου αναγράφονται αναλυτικά οι τιμές τους. Επίσης, μπορείς να γίνεις μέλος και να κερδίσεις 15% έκπτωση για κάθε σου παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά για την 1η σου παραγγελία, αλλά και για κάθε προπληρωμένη παραγγελία.

Καλές γιορτές Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.