Zampple Οκτωβρίου



Τελειώνει ο μήνας κι έτσι σήμερα θα σου παρουσιάσω τα προϊόντα που δοκίμασα από το Zampple store.

Όπως βλέπεις στην φώτο πιο κάτω, υπάρχουν προϊόντα κλασσικά και αγαπημένα. Όπως ο παραδοσιακός ελληνικός καφές, που με συντροφεύει κάθε πρωί.

Υπάρχουν όμως και προϊόντα, για τα οποία αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη τους, βλέπε σοκολάτα και σοκολατένιο σνακ. Αλλά και προϊόντα που δεν χρησιμοποιώ ποτέ (εκτός από την συγκεκριμένη εξαίρεση) λόγω οικολογικής και περιβαλλοντολογικής συνείδησης.


Το καλύτερο όμως απ' όλα είναι ότι μέσα από το Zampple, μπορώ ως καταναλωτής να εκφράσω όχι μόνο την άποψή μου. Αλλά και για την αξία, την αποτελεσματικότητα, την πρακτικότητα και κυρίως για το πώς θα μπορούσαν να βελτιωθούν τα προϊόντα προς το καλύτερο π.χ. πιο φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον.


Στις μέρες που ζούμε, καλό είναι να εκφράζουμε την άποψη μας για τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Γιατί το περιβάλλον στο οποίο ζούμε είναι αυτό που μας τρέφει και μας συντηρεί. Αν εμείς οι ίδιοι δεν νοιαστούμε γι' αυτό, τότε η φύση μας εκδικείται.
Επίσης, είναι πολλοί εκείνοι που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια για να αγοράσουν τα απαραίτητα αγαθά για το νοικοκυριό τους. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, έχω την ευκαιρία να εκφράσω γνώμη μου για την τιμή του κάθε προϊόντος!

Αν θέλεις κι εσύ να εκφράσεις την άποψή σου μπορείς να κάνεις δωρεάν την αίτηση σου εδώ. Μόλις ανοίξει μία θέση για σένα θα λάβεις ενημερωτικό mail για να κλήσεις το ραντεβού σου.
Αν πάλι μένεις μακριά από την Αθήνα, υπάρχει για σένα το Zampple Box.


P.S.: Το σημερινό post είναι καθαρά ενημερωτικό.
P.S.2: Stay tuned, τον Νοέμβριο έρχονται κι άλλες εκπλήξεις!
P.S.3: Αλήθεια, από τα προϊόντα που είδες στην φώτο, ποια έχεις δοκιμάσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.