Product Review: Ultimate Carbon Kit


Carbon Coco

Hello you!
Σήμερα, έχω να σου παρουσιάσω το Ultimate Carbon Kit, της εταιρίας Carbon Coco!
Επειδή ενδεχομένως να μην γνωρίζεις τι ακριβώς είναι το Ultimate Carbon Kit. Θα σου αναφέρω πως είναι ένας πολύ ωραίος και 100% φυσικός τρόπος, να περιποιηθείς και να φροντίσεις για την καλή στοματική σου υγιεινή.


Τι περιλαμβάνει το Ultimate Carbon Kit
  • Μία οδοντόβουρτσα με  τρίχες bamboo.
  • Μία οδοντόκρεμα Activated Charcoal και
  • Το Activated Charcoal Tooth Polish
 Ο ενεργός άνθρακας (activated charcoal) είναι ένα 100% φυσικό προϊόν. Λευκαίνει τα δόντια με απόλυτα φυσικό τρόπο και απομακρύνει τους λεκέδες από τα δόντια. Δυναμώνει τα δόντια και διατηρεί την υγεία των ούλων.
Όμως σε αντίθεση με τον συνηθισμένο ενεργό άνθρακα που κυκλοφορεί στην αγορά, τα προϊόντα  Carbon Coco, είναι φτιαγμένα από ενεργό άνθρακα που προέρχεται από ελαφρώς αλεσμένη οργανική καρύδα. 

Η λευκαντική θεραπεία (tooth polish) εκτός από τον ενεργό άνθρακα από οργανική καρύδα, περιέχει μπετονίτη (άργιλος) και λεμονομυρτιά. Αυτή η ειδική φόρμουλα, έχει αποδεχθεί πως είναι πολύ απαλή και παράλληλα αποτελεσματική για την αποτοξίνωση του στόματος και την απομάκρυνση των λεκέδων. Επίσης, να τονίσω πως είναι άγευστο και αποτελεί μία από τις ασφαλέστερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους λεύκανσης των δοντιών σε σύγκριση με άλλες μεθόδους και δεν βλάπτει το σμάλτο.


Η οδοντόκρεμα δεν περιέχει φθόριο αλλά τα μαγικά οφέλη του ενεργού άνθρακα. Έχει μαύρο χρώμα αλλά μόλις έρθει σε επαφή με τα δόντια, καθώς τα βουρτσίζουμε μετατρέπεται σε κλασσικό άσπρο αφρό όπως κάθε οδοντόκρεμα. Έχει πολύ ευχάριστη γεύση μέντας και είναι σχεδιασμένη να προστατεύει τα δόντια από τους περαιτέρω λεκέδες όλη μέρα. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αποτέλεσμα της θεραπείας σου. Μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ και όλα τα ροφήματα που μπορεί να κιτρινίζουν τα δόντια σου.

Το πιο σημαντικό όμως, απ' όλα είναι ότι τα προϊόντα της Carbon Coco είναι οδοντιατρικά εγκεκριμένα, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πάνω σε πειραματόζωα (cruelty free) και είναι ιδανικά για όσους ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή (vegan friendly).

vegan friendly - oral care

Οι εντυπώσεις μου

Είναι γεγονός πως μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια πράγματα! Όταν λοιπόν η ομάδα της Carbon Coco ήρθε σε επαφή μαζί μου, ενθουσιάστηκα επειδή τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από οργανικά συστατικά, 100% φυσικά και χωρίς επιβλαβής χημικές ουσίες. Το ανέφερα αυτό πιο πάνω; Δεν θυμάμαι!

Όπως και να έχει, μόλις έλαβα το kit, το άνοιξα αμέσως και φυσικά το χρησιμοποίησα το πρώτο κιόλας βράδυ.
Η αλήθεια είναι πως, το βράδυ είναι ιδανικό να το χρησιμοποιήσεις. Περίπου μία ώρα ή και περισσότερο, πριν πας για ύπνο. Μιας και όταν κοιμόμαστε μένουμε πολλές ώρες χωρίς να φάμε τίποτα.
cruelty free

Η διαδικασία είναι απλή, βουτάς την βρεγμένη οδοντόβουρτσα, η οποία περιλαμβάνεται μέσα στο kit,  στο Activated Charcoal Tooth Polish. Ίσα ίσα να ακουμπήσει η επιφάνεια των τριχών στο προϊόν. Δεν χρειάζεται πολύ! Βουρτσίζεις με κυκλικές κινήσεις τα δόντια για περίπου 2-3 λεπτά και ξεπλένεις με νερό. Ύστερα βουρτσίζεις ξανά με την οδοντόκρεμα όπως θα έκανες με οποιαδήποτε άλλη οδοντόκρεμα. Τα αποτελέσματα συνήθως είναι εμφανή μέσα σε 7-14 μέρες.

Οφείλω βέβαια να ομολογήσω πως γενικά το φυσικό χρώμα των δοντιών μου δεν είναι κίτρινο (ευτυχώς!) και παρ' ότι είναι λάτρης του τσαγιού και του καφέ, διατηρούνται σχετικά καλά τα δόντια μου.

teeth whitening

Αυτό όμως που παρατήρησα είναι ότι όλη η διαδικασία είναι απλή και πολύ εύκολη! Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις λάθος ακόμα κι αν το θέλεις. Απλώς προσθέτεις στην καθημερινή σου ρουτίνα το βούρτσισμα των δοντιών με ενεργό άνθρακα, πριν να πλύνεις τα δόντια σου με την οδοντόκρεμα. Η αίσθηση του ενεργού άνθρακα είναι ουδέτερη. Για την ακρίβεια από την στιγμή που δεν μυρίζει, δεν έχει να σου θυμίσει τίποτα άσχημο και τίποτα ωραίο.
 Μάλιστα, πίστευα πως θα είχα μία αίσθηση σκόνης ή χώματος στο στόμα μου. Αλλά από την στιγμή που η οδοντόβουρτσα είναι βρεγμένη, η σκόνη υγροποιείται αμέσως. Και στην ουσία το μόνο που αισθάνθηκα, είναι τις απαλές τρίχες της οδοντόβουρτσας. Η οποία παρεμπιπτόντως με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη!

Τέλος, με την οδοντόκρεμα έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Την χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα σε καθημερινή βάση, πρωί και βράδυ. Το μόνο που ίσως θα σου πρότεινα αν την χρησιμοποιήσεις, είναι να βάλεις πάρα πολύ λίγη ποσότητα πάνω στην οδοντόβουρτσα σου γιατί είναι υπέρ αρκετή για να πλύνεις τα δόντια σου! Βλέπεις, την πρώτη φορά, έβαλα την ποσότητα που βάζουμε συνήθως με τις κλασσικές οδοντόκρεμες του εμπορίου και τρόμαξα να ξεπλύνω τα δόντια μου! Άρα, από αυτή την οπτική θεωρώ πως είναι και πολύ οικονομική!

Γενικά, το Ultimate Carbon kit ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Και πιστεύω πως πρέπει να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε! Άλλωστε, δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Αυτό σ' το εγγυώμαι!

Αν λοιπόν θέλεις να το αγοράσεις, να σε ενημερώσω ότι η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Και αυτή την περίοδο τα προϊόντα βρίσκοντα στο e-shop σε έκπτωση!
Θα βρεις επίσης την εταιρία στα social media:
Instagram: Carbon Coco
Facebook: Carbon Coco

Αλήθεια, εσύ είχες ξανά ακούσεις για τον ενεργό άνθρακα; Και αν ναι, το έχεις δοκιμάσει;

Πάντα φιλικά,
Νίκη

* Το σημερινό post είναι καθαρά ενημερωτικό.

2 σχόλια:

  1. Γεια σου! Δεν την ήξερα αυτή την οδοντόκρεμα και με έβαλες στη σκέψη να την δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κάτια!
      Να την δοκιμάσεις, όχι μόνο την οδοντόκρεμα αλλά και όλο το κιτ είναι πολύ καλό!
      Πρέπει να έχει και έκπτωση αυτές τις μέρες στο e-shop ;)

      Διαγραφή

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.