Γιορτινό μακιγιάζ 2016



Μιας και έφτασαν οι γιορτές, ήρθε η ώρα να δώσουμε λίγο λάμψη στο μακιγιάζ μας. Έτσι σήμερα θα ασχοληθούμε με τα χρώματα και τα προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε ένα γιορτινό αποτέλεσμα.

Οι γιορτές, μας θυμίζουν λάμψη, χρώμα, αστέρια, θεσπέσιες μυρωδιές κλπ.
Τα λαμπερά χρώματα των Χριστουγέννων είναι το κόκκινο, το χρυσό και το ασημί.
Μπορείς λοιπόν να ακολουθήσεις τη συνηθισμένη και πλέον δοκιμασμένη συνταγή που προστάζει κόκκινα χείλη με χρυσαφί σκιές ή να τολμήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό. Όπως, να παίξεις με τις σκιές στα μάτια, χρησιμοποιώντας ασήμι/γκρι αποχρώσεις και το απόλυτο μαύρο μαζί με λίγη ασημόσκονη.

 Όσο για τα χείλη, μπορείς να τα τονίσεις με απαλές nude αποχρώσεις ή αν είσαι λίγο πιο τολμηρή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κόκκινο ή βυσσινή κραγιόν.

Προσωπικά, αν θέλεις την άποψή μου, προτιμώ κάτι πιο εξεζητημένο σε ειδικές περιστάσεις όπως οι γιορτές. Τα κλασσικά και συνηθισμένα, μπορώ να τα εφαρμόσω και στις καθημερινές περιστάσεις. Για τις γιορτές όμως, θέλω κάτι ξεχωριστό!

Άρα, χρησιμοποιώ σατινέ σκιές ματιών που δίνουν λάμψη. Κι αν έχουν και λίγο glitter δεν θα πω όχι!

Το κραγιόν επίσης θέλω να έχει λάμψη. Είτε αυτό είναι ένα γυαλιστερό λιπ γκλος είτε ένα κραγιόν που δεν είναι ματ. Άλλωστε τα ματ προϊόντα μας μεγαλώνουν!

Σε γενικές γραμμές, η μόνη υπερβολή που επιτρέπεται αυτές τις μέρες, είναι να τονίσουμε τόσο τα μάτια μας όσο και τα χείλη μας. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα βάλεις glitter και στα μάτια και στα χείλη!

Τέλος, να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα! Κι από βδομάδα θα ξεκινήσουμε με έναν διαγωνισμό, με πολλά δωράκια για πολλές τυχερές!

Καλά να περάσετε!

2 σχόλια:

Νίκη Γιαννουλίδου. Από το Blogger.